Érkezik Nemazalány legújabb dala - ifaktor

Halastyák Fanni, (ismertebb nevén Nemazalány) Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy hamarosan hallhatjuk legújabb dalát. A 239 ezer követővel rendelkező magyar rapper lány legújabb képe mellett idézett új dalából, illetve a szám címét is elárulta követőinek.


Fanni és barátnője Lil G két éve robbant be a köztudatba Petőfi Sándor című közös dalával. Azóta a páros külön utakon építgeti karrierjét. Nemazalány legutolsó YouTube-slágere négy hónapja jelent meg, és máris érkezik a következő.

A rapper azt is elárulta bejegyzésében, hogy követői hamarosan láthatják a dal érkezésének dátumát, és a promó videót is.

„>>Feleslegesnek érzem azt, hogy megbeszéljük! Tudod mi gyengék vagyunk ahhoz, hogy ezzel szembe nézzünk! Ordíthatsz velem folyton, úgy akár mint egy állat, de rájöhettél volna, hogy ez nem manipulálhat!<< Hamarosan érkezik az új dalom a PANELLAKÁS! Kövessétek az oldalamat, hamarosan jön a dátum és a promo videó"

- írta izgatottan legújabb képéhez @nemazalany.

Már alig várjuk, hogy hallhassuk a legújabb költeményt!

Related Articles Around the Web

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!