Érkezik Young G Béci második gyermeke - ifaktor
Young Béci és kislánya állnak egy dombon

A hazai rapper Instagram-oldalán közölte követőivel a jó hírt, miszerint hamarosan érkezik második gyermeke. A pár egy gyönyörű fotósorozattal ajándékozta meg nézőit és így árulták el az örömhírt. Bécinek már a második gyermeke van úton.


A megosztott képeken megmutatták gyermekük ultrahang képét is és Béci hosszas leírásban elmesélte mennyire boldogok párjával. Elmondása szerint hatalmas fordulópont ez az életükben és már nagyon várják gyermekük érkezését. A bejegyzésre több mint 100 hozzászólás érkezett, rengetegen gratuláltak a párnak.

„Ez egy igazán nagy fordulópont az életünkben! Annyi dolgot megéltünk közösen...mondhatni elég volt már a "bulizásból"... szórakoztunk, éltünk, utaztunk nagyokat ettünk, ittunk, ki ismertük egymást annyira, hogy most már eljött az idő a családalapításhoz!
A két világot, ami Norinában és benném lakozik szeretnénk látni a gyermekünk szemében!!! Napsugár egy nagyon kedves nővérke lesz és mi mindannyian nagyon várunk gyermekem, hogy világra jöjj!
Ezúttal bejelentjük, hogy egy újszülött pocaklakó ott növekszik szerelmem Norina szíve alatt!"

– olvashatjuk Young Béci megható sorait.

A sok gratuláció között feltűnik pár kollégája és sztárbarátja köszöntése is. A hazai zenész, Essem szíveket írt képükhöz.

Csuti pedig így fejezte ki örömét:

„Heyyyyy"

– írta lelkesen András.

Rico picit bővebben kifejtette véleményét:

„Gratulalok tesim! Sok boldogsagot es egeszseget Nektek!"

– írta a rapper.

Gratulálunk a párnak és sok egészséget kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!