Erre a csodára bukkant Nagy Niki a Gellérthegyen - ifaktor
Nagy Niki a Duna parton fehér ruhában és egy csokor virággal

Abban talán mindenki egyetért velem, ha azt mondom, hogy a Gellérthegy már önmagában is lenyűgöző és varázslatos. A panoráma, amit nyújtani tud elbűvölő városunkra – főleg esténként –, azt kevés hely tudja megadni. Azonban a népszerű influenszer, Nagy Niki egy eddig még nem látott csodára bukkant a hegyen.


Akik régebb óta követik Niki tartalomgyártását a közösségi médiában, már tudhatják róla, hogy mindig nagyon igényes és kreatív fotókkal lepi meg követőit. Ezúttal is így tett és még egy eddig nem látott, fotózásra maximálisan alkalmas zugocskát osztott meg.

A Gellérthegyen ugyanis ágaskodik egy varázslatos cseresznyefa, amelyik az évnek ebben a szakaszában virágba borul és onnan egyenesen a Dunára és a gyönyörű Szabadság hídra láthatunk. Nikinek ez lett az abszolút kedvenc márciusi helye Budapesten.

„Szó se róla, imádom ezt a fát és ezt a spotot! Azt hiszem az elmúlt pár évben ő lett a kedvenc márciusi lokációm Budapesten.
Egyszerűen jó vele kezdeni a tavaszt"

– olvashatjuk Niki bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!