Erre számíthatnak 2021-ben a téli születésű gyerekek - ifaktor
two children walking near bushes during winter
Photo by Annie Spratt on Unsplash

Erre számíthatnak 2021-ben a téli születésű gyerekek

Cikkünkből most megtudhatod, ha téli születésű gyermeked, mire számíthat a 2021-es év hátralevő részében.


Nyilas

Eljött az év, amikor nyilas gyermeked érzelmi intelligenciája rohamos fejlődésnek indul. Megosztja a családdal és barátaival saját érzéseit, valamint nyitott a környezetében élők lelkiállapotának megismerésére és javítására is. Ne ijedj meg, ha úgy látod, nincs túl sok barátja, hiszen ez nem azt jelenti, hogy magányos, sokkal inkább azt, hogy a meglévő barátaihoz szoros kötelék fűzi és őket igazán megbecsüli. Rákaphat az elektronikus eszközök használatára is – a kütyüket okosan is lehet használni, ám figyelj arra, hogy ne töltsön túl sok időt ezek társaságában.

Bak

Kedves szülők, van egy rossz és egy jó hírünk. Az idei évben a bak csemete nem biztos, hogy szorgalmasan fog készülni a felelésekre és dolgozatokra. Ami viszont jó hír, hogy amit egyszer elolvas, vagy meghall, azt azonnal elraktározza a memóriájába. Érdemes kipróbálni egy jutalmazási rendszert, amivel motiválni lehet a nehezebb napokon. Intenzív érdeklődést mutathat az iskolán kívüli elfoglaltságok terén, semmiképp ne habozz, írasd be a kívánt edzésre, vagy képzőművészeti foglalkozásra.

Vízöntő

Az idei év óriási változásokat és újdonságokat hoz és egy egész életen át hatással lehetnek gyermekére. Ezek ugyan félelmetesnek tűnnek, de hatalmas boldogsággal is járnak – fontos, hogy a szülők legyenek a Vízöntő gyerkőcök mellett és támogassák, amiben csak tudják, fogadják el egyedi gondolkodásukat és páratlan világnézetüket. Baráti kapcsolatai megszilárdulnak, szerepe a társaságban meghatározóvá válik.

Halak

Hogy miről is szól ez az év gyermeke számára? A felfedezés élményéről, önmaga megismeréséről, érdeklődési körének kialakításáról. Személyisége fejlődésének egyik hozadéka, hogy rengeteg új hobbit szeretne majd kipróbálni, melytől kedves szülő, semmiképp ne tántorítsa el! Bár elképzelhető, hogy egy hónapon belül több kihívásba is vágja a fejszéjét és nehezen találja meg a saját útját, legyen türelmes és támogató, higgye el, megéri! A barátai miatt semmiképp nem szabad aggódni, hisz a saját világának megfelelő, rendkívüli gyerekekkel veszi körül magát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Toma Kata újabb vadító szettben domborított

Toma Kata ismét megmutatta fantasztikus idomait.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!