Esküvői képpel ünnepelt Király-Virág Anita - ifaktor
Király-Virág Anita fotózáson

Király-Virág Anita és Király Viktor egy éve kötötték egybe életüket. Ennek apropóján Anita megosztott követőivel egy gyönyörű egy évvel ezelőtti esküvői fotót férjével. Anita leírta posztjában, mikért hálás az elmúlt egy évben.


A megosztott fotón Anita és Viktor varázslatos esküvői képe látható. Anita bejegyzésében azt is leírta, hogy rettentően hálás, hogy édesanya lett az elmúlt évben és ennél többet nem is szeretne kérni. Természetesen a leírásában arra is kitért, hogy idén az ünneplés is rendhagyó lesz, hiszen a járvány helyzet miatt sehová sem lehet menni.

Anita elárulta nekünk, hogy a televízió nézése és pizzázás maradt a programjuk. Erre reflektált férje is kommentben.

„Jó de az a legjobb Progi azt te is tudod"

– jegyezte meg Viktor Anita bejegyzéséhez.

„Ma 1 éve vagyok büszke és a legboldogabb feleség, azóta pedig édesanya. Ennél többet nem is tudnék kérni!!!Mondanám, hogy elviszlek egy "nyaralásra-telelésre", de nem lehet, vagy elviszek egy ebédre, de azt sem, vagy meghívlak kávéra a cityben, de azt sem. Marad a jól bevált tv nézéses program, és rendelünk egy pizzát. Mindent bepótolunk"

-írta közösségi oldalán Anita.

Reméljük jól telt az otthoni ünneplés és sok boldogságot kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!