Esküvőjéről posztolt Kovács Ramóna - ifaktor

Kovács Ramóna Instagram-oldalán újabb hat képből álló fotósorozatot osztott meg követőivel a nagy napjáról. Kedvelőit felkészíti bejegyzésében, hogy a következő időszakban hasonló tartalmakra számíthatnak tőle, hiszen rettentő büszke élete legszebb napjára.


Ramóna és párja Nagy Dániel, a közelmúltban hivatalosan is egybekötötték életüket. A párnak kevéssel több mint egy éve született meg közös gyermeke Olivér, aki még meghittebbé tette az esküvőjük napját. Az influeszer anyuka lagzijáról megosztott képeit több mint 26 ezer ember lájkolta, ami azt bizonyította, hogy picit sem bánják az ilyen és ehhez hasonló tartalmakat.

„Előre is elnézést kérek, de annyira boldog vagyok ahogy a képeket nézegetem. Nem tudom magamban tartani őket, úgyhogy valószínűleg az elkövetkezendő időben ezekkel fogok büszkélkedni.Kezdődik a nagy napunk… az elején csak lazán pizzázva, majd egyre izgatottabban készülődve a finisben."

– írta közösségi oldalán a fitnesz influenszer.

Gratulálunk Ramiéknak az egybekeléshez, a képek pedig csodálatosak lettek!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!