Ettől borult ki Kasza Tibi felesége - ifaktor
kasza-darai andrea manker
Tibi feleségét, Kasza-Darai Andreát nem sok minden tudja kihozni a sodrából, de egy társasjátékot kifejezetten nem kedvel. Ez pedig nem más, mint a kirakós.


Manker elmondása szerint túl béna és türelmetlen a kirakóshoz. De mit ad Isten? Kislányának viszont a kedvenc játéka lett újabban...

„Ti szeretitek? Világ életemben kivoltam a kirakóktól, mert rémesen béna vagyok benne és 5 perc alatt úgy felidegesít, hogy sikítani tudnék... Dehát mit ad az élet ? A lányom imádja. Szerintem, ha napi 10x nem kell kirakózni, akkor egyszer sem. Hát oké... A 3 éveseknek valóba már pont belejöttem végre mikor kapott egy 4-6 éveseknek valót és azóta csak azt hajlandó kirakni. Velem ellentétben mondjuk neki sikerül is"

– adott hangot a kirakósokkal kapcsolatos aggályainak az influenszer.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

A puzzle valóban időigényes játék és tény, hogy sok ember temperamentumához nem illik, ebben a tekintetben mindenképpen irigylésre méltó, hogy Manker erőt vesz magán és egész nap kirakósozik kislányával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!