EURO 2022: Puskás Peti labdákat adományozott - ifaktor
Elindult a jegyértékesítés a 2022-es – részben hazai rendezésű – Férfi Kézilabda Európa-bajnokságra. Ennek apropóján Peti kézilabdákat adományozott a sportolni vágyó fiatalok részére.


„Elkezdődött az jegyértekésítés a hazai rendezésű 2022-es Férfi Kézilabda Európa Bajnokságra. Arra gondoltam mi is lehetne szimbólikusabb, mint hogy kézilabdázni vágyó fiataloknak vinnék egy kézilabdákból álló nagy csomagot, hogy ezzel is kicsit hozzásegítsem őket ahhoz az álomhoz, hogy egyszer majd magukra ölthetik a válogatott mezt egy nemzetközi tornán"

– írta a bejegyzésében Peti.

Lassan nehéz számon tartani, hogy az X-Faktor mentora mennyi embernek és állatnak segített már, hiszen alig telik el úgy hét, hogy ne próbálna tenni, azért, hogy jobb hely legyen a világ.

Peti mellesleg maga is aktívan sportol. Tagja például a Magyar Labdarúgó Művész-válogatottnak is!

Minden elismerésünk a The Biebers frontemberének!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Forró: Timella irtó dögös képet osztott meg Insta-oldalán

A népszerű szépségkirálynő, Timella legújabb megosztott fotója közösségi oldalán extra szexire sikerült. Akik régóta követik a modellt tudhatják, hogy inkább az elegáns vonalat szokta képviselni fotóival. Most ötvözte a dögöset az elegánssal.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!