Év végi összefoglalót írt Hey Julie - ifaktor
Hey Julie fekete pulcsiban ül egy fehér háttér előtt

Hey Julie online tartalomgyártóként van jelen hosszú ideje a közösségi média különböző felületein és most valami igen meglepő és szokatlan dolgot osztott meg Instagram-oldalán. A vlogger hosszú bejegyzésében fejtette ki nekünk, hogyan is élte meg ezt az évet.


Közeledve az év végéhez Júlia átértékelte posztjában az elmúlt tizen-pár hónapot. Írásából megtudhatjuk, hogy az elmúlt időszak történései ellenére most nyugodtnak érzi magát. Szeretné még kihozni a maximumot a 2020-as év maradékából és bizakodva várja az új év csodás rejtelmeit.

„Ugye nem csak nekem jár sokat a fejemben ez a furcsa év így a végéhez közeledve? Szerintem a történések hatására mindenki volt már dühös, türelmetlen, szomorú, magányos, csalódott és még ezer féle dolog, de közben azt is gondolom, hogy talán észrevettünk valamit, amit eddig nem, vagy csak nehezen, talán lelassítottunk egy kicsit, talán tanultunk valamit a világról, egymásról és/vagy magunkról. Természetesen különböző módokon és intenzitással hatott ez az egész az emberek életére, de attól még, hogy ez perspektívának jó, a saját problémáink nem tűnnek el attól, hogy másoké nagyobb (ki dönti el?).

A lényeg, amit mondani szerettem volna, hogy én most nyugodt vagyok. Úgy érzem elfogadtam, amit el kellett fogadnom, fáradt vagyok már aggódni, elégedetlenkedni, a miértekre keresni a nemlétező választ. Ki akarom hozni a legtöbbet abból, ami van, olyan dolgokban, amik rajtam múlnak. Egy szép karácsonyt szeretnék, úgy, ahogy sikerül, nyugodt év végét, azzal, ami van és egy új esélyt adni a következő évnek, reménykedve, de nem áltatva magam azzal, hogy minden jó lesz. Elég, ha megbirkózunk vele. Élvezzük, amit lehet, amit pedig nem, azon megpróbálunk nevetni.

(Nem tudom ez a poszt pontosan, hogy történt, de most már itt van.)
Ti hogy érzitek magatokat?"

– olvashatjuk hosszasan Júlia sorait.

@heyheyjulie követői nem győztek hálálkodni a kép alatti kommentszekcióban. Úgy néz ki, Júlia írása sokak számára segített és még számtalan ember érzi magát hasonló cipőben jelenleg.


Ne hagyd ki!