Gáspár Evelin különleges ajándékkal lepte meg édesanyját - ifaktor
Gáspár Evelin fekete overálban és blézerben fehér háttér előtt
Hazánk egyik legnépszerűbb női influenszerével, Gáspár Evelinnel beszélgettünk. Interjúnk központi témája az anyák napja volt, így természetesen szóba került Evelin édesanyjával való kapcsolata, az ünnephez való viszonya, valamint megannyi emlék.

Mi a legszebb gyermekkori emléked, ami kapcsolódik ehhez a naphoz?

Talán az, amikor óvodában készültünk az édesanyák felköszöntésére. Verseket tanultunk, kézzel készítettünk ajándékokat, majd az ünnepségre eljött édesanyám és a nagymamám is. Ez egy kedves emlék. Talán soha nem felejtem el.

Azok alapján, amennyi bepillantást engedsz az életedbe úgy tűnik, hogy szoros a kapcsolatod édesanyáddal. Mesélsz erről egy kicsit?

Abszolút. Nagyon szoros a kapcsolatom anyukámmal, de úgy általában a családommal is. Jelenleg együtt élünk és együtt is dolgozunk anyuval.

Nagyjából mindent együtt csinálunk, mert legjobb barátnői is vagyunk egymásnak.

Bármikor számíthatok anyukámra, és ez fordítva is így van. Az élet sokszor állított minket olyan akadályok elé, hogy össze kellett tartanunk, ez nagyon összekovácsolt minket. Anyunak sokat segítettem a karrierjében is miután megnyerte A Konyhafőnök VIP műsorát. Sok dologban hallgat rám, én pedig rá. Igyekszem neki segíteni a pályája egyengetésében.

Mivel készülsz neki anyák napjára?

Idén anyák napjára szerettem volna meglepni őt egy egyedi ajándékkal, ami örök emlék. Annyira megtetszett egy ajándékötlet, hogy nem is bírtam kivárni a május elejét, így nálunk előrehozott anyák napja volt. Ez az ajándék nem csak egy virág, ami elhervad és jövőre talán el is felejti, hogy azt kapta. Eddig minden évben virágot és mellé valamelyik kedvenc kozmetikumát vettem. Most maradandót szerettem volna adni, ami egyedi és szívhez szóló.

Így esett a választásom az OurStory könyvére, amit én szerkeszthettem meg és tényleg rólunk szól: édesanyámról és rólam, a kapcsolatunkról.

Jól érzem, hogy ez az ünnep tényleg nagyon fontos neked?

Igen, valóban az egyik legfontosabb nap minden évben. Hiszen ilyenkor nem csak édesanyámat ünnepelhetem, hanem a nagymamámat is és mindkettőjüket megajándékozhatom.

Ne hagyd ki!