Évfordulójukat ünnepelte Gyuricza Dóri és Rácz Jenő séf - ifaktor
Gyuricza Dóri, Rácz Jenő és macskájuk egy közös képen

Ugyan azzal a közös fotóval ünnepelte a közösségi médiában Gyuricza Dóri és Rácz Jenő séf ismeretségük második évfordulóját. A páros férfi tagja egy megható történetet is megosztott követőivel közös képük alatt.


Rácz Jenő posztjából kiderült, hogy két évvel ezelőtt hívta el - most már menyasszonyát – randevúra, ami teljesen megváltoztatta életüket. A pár azóta is együtt él szeretetben és az esküvői helyszínük szerződését és idejét pont ezen a napon írhatta alá.

„Ma 2 éve, elhívtam randizni a hölgyet... És furcsa véletlen de pont a mai napon írtam alá az esküvői helyszínünk szerződését és idejét🥂😊 ❤️ sose voltam boldogabb az életemben❤️ ja, és még nokedlit is tud szaggatni"

- írta viccesen Rácz Jenő.

Ebből megtudhattuk, hogy nagyon készülnek esküvőjükre, amit még sajnos nem tudhatunk, hogy mikor és hol lesz megtartva. Dóri erre a remek alkalomra ugyan azt a közös fotót osztotta meg, mint vőlegénye.

„Ma 2éve, hogy minden nap az ölelésedben alszom el"

– írta Gyuricza Dóra Instagram-oldalán.

Gratulálunk a párnak és már nagyon várjuk, hogy az esküvőjükről is még több részletet megtudhassunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!