Évfordulót ünnepelt a Schobert házaspár - ifaktor

A hazai sztár házaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi a 20. együtt töltött évüket ünnepelték a napokban, amit Réka Instagram-oldalán egy képsorozattal koronázott meg.


Réka és Norbi kapcsolata mindenki számára egyértelműen az egyik legerősebb és legkitartóbb kapcsolat a hazai sztár-párok tekintetében. Nem csoda, hogy büszkén mutatják meg régi és új közös képeiket is.

Réka Instagram-oldalára tíz jelentős képet tett ki, amelyek kapcsolatukat a leginkább jellemezték a 20 év során. A legelső képük egy nagyon régi, még kapcsolatuk kezdetén készült kép. De láthatunk még esküvői képeket, Réka várandósságát, Norbi műtétét és egy a jelenben készült fotót is.

A fotók magukért beszélnek, Réka és Norbi boldogsága tagadhatatlan. Rajongóik pedig szívből gratuláltak nekik az elmúlt 20 évhez.

A képeket ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Rubint Réka: "Nagyon hiányoznak már az Alakreform edzések"

Réka Instagram-oldalán tett közzé néhány videót, amelyek az Alakreform óráiról érkeztek. Az ország első számú fitneszladyjének nagyon hiányzik, hogy rendesen tarthasson edzéseket, amelyekkel rendszerint megtölt egy csarnokot.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!