Évfordulót ünnepelt a Schobert házaspár - ifaktor

A hazai sztár házaspár, Rubint Réka és Schobert Norbi a 20. együtt töltött évüket ünnepelték a napokban, amit Réka Instagram-oldalán egy képsorozattal koronázott meg.


Réka és Norbi kapcsolata mindenki számára egyértelműen az egyik legerősebb és legkitartóbb kapcsolat a hazai sztár-párok tekintetében. Nem csoda, hogy büszkén mutatják meg régi és új közös képeiket is.

Réka Instagram-oldalára tíz jelentős képet tett ki, amelyek kapcsolatukat a leginkább jellemezték a 20 év során. A legelső képük egy nagyon régi, még kapcsolatuk kezdetén készült kép. De láthatunk még esküvői képeket, Réka várandósságát, Norbi műtétét és egy a jelenben készült fotót is.

A fotók magukért beszélnek, Réka és Norbi boldogsága tagadhatatlan. Rajongóik pedig szívből gratuláltak nekik az elmúlt 20 évhez.

A képeket ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!