Exatlon: A magyar csapat óriási izgalmak után nyerte meg a Nemzetek Csatáját - ifaktor
Exatlon: Magyar csapat bevonulása
Az Exatlon Hungary harmadik évadjának versenyzői ismét más nemzet legjobbjaival mérhették össze tudásukat. Az ellenfél ezúttal a verseny helyszínéűl is szolgáló Dominikai Köztársaság volt.


Múlt héten a magyar exatlonisták két nap is megküzdöttek a világ legjobbjainak tartott mexikói csapattal. Az első versenynapon a magyarok bravúros győzelmet aratta, ami másodszor már nem jött össze, így végül összetettben Mexikó nyerte a párharcot 2-1-re.

Ezúttal úgy tűnt könnyebb dolga lehet a magyar csapatnak, hiszen Dominika messze nem képvisel, olyan minőséget, mint a mexikóiak. Volt egy időszak, amikor úgy tűnt, hogy nem lesz olyan szoros a küzdelem, de végül a hazai versenyzők összeszedték magukat, és 9-8-nál már nekik állt a zászló. Ekkor Iza jóvoltából összejött az egyenlítés, így jöhetett a hirtelen halál. A mindent eldöntő párharcban, viszont Dóri és Dani párosa esélyt sem adott az ellenfeleiknek, így, ha nagy nehézségek árán is, de a magyar csapat megnyerte a Nemzetek Csatáját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!