A bajnokok közül fog kikerülni az Exatlon Hungary következő kiesője - ifaktor
A végjáték, ezúttal a Karib- tengerben zajlott, ami végül a Kihívók győzelmével ért véget, így ők megúszták a párbajt, a Bajnokok viszont biztos, hogy eggyel kevesebben folytatják majd a küzdelmet.

Ahogyan az is biztos, hogy női versenyző fog távozni a mai adásban, hiszen múlt héten a kék csapatból is egy női játékos számára ért véget a verseny. A Bajnokok leggyengébben teljesítő versenyzője a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella lett, akinek így biztos, hogy párbajoznia kell az esti adásban. Ellenfelét a legjobb statisztikával rendelkező Szendy Lilla fogja megnevezni.

A kihívók csapata egyébként is szenzációs formában van, a héten eddig mind a négy versenynapot győzelemmel abszolválták, ráadásul úgy, hogy több sérülés is sújtotta a csapatot.

Hogy végül kinek kell elhagynia Dominikát, és az Exatlont, az a ma esti adásból kiderül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

15 hónapos lett Tóth Gabi kislánya

15 hónapos lett az énekesnő kislánya, Hannaróza. Gabi Instagram-oldalán ecsetelte, hogy milyen gyorsnak érzi az idő múlását, amióta édesanya.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!