A bajnokok közül fog kikerülni az Exatlon Hungary következő kiesője - ifaktor
A végjáték, ezúttal a Karib- tengerben zajlott, ami végül a Kihívók győzelmével ért véget, így ők megúszták a párbajt, a Bajnokok viszont biztos, hogy eggyel kevesebben folytatják majd a küzdelmet.

Ahogyan az is biztos, hogy női versenyző fog távozni a mai adásban, hiszen múlt héten a kék csapatból is egy női játékos számára ért véget a verseny. A Bajnokok leggyengébben teljesítő versenyzője a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella lett, akinek így biztos, hogy párbajoznia kell az esti adásban. Ellenfelét a legjobb statisztikával rendelkező Szendy Lilla fogja megnevezni.

A kihívók csapata egyébként is szenzációs formában van, a héten eddig mind a négy versenynapot győzelemmel abszolválták, ráadásul úgy, hogy több sérülés is sújtotta a csapatot.

Hogy végül kinek kell elhagynia Dominikát, és az Exatlont, az a ma esti adásból kiderül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!