Exatlon Hungary: Dzsudzsák Balázs volt csapattársa is versenyzett a magyarok ellen - ifaktor
Újabb nemzetközi csatát vívtak meg a magyar exatlonisták, ezúttal a török csapat ellen küzdöttek meg.


A magyar csapat korábban a világ legjobb exatlonosainak tartott mexikóiakat és a dominikaiakat is letudták győzni egyszer, igaz mindkét nemzet ellen van vereségük is, ezúttal az volt a tét, hogy sikerül-e egy újabb ország legjobbjait megverniük.

Érdekesség, hogy a török csapatba ott volt, Dzsudzsák Balázs volt csapattársa Sercan Yildirim is, akivel Gelencsér Timi beszélgetett is erről. Yildirim nagyon örül, hogy együtt játszhatott Balázzsal, akit egy világsztárnak tart. A török focista végül elmondta, hogy reméli, hogy valamikor még újra találkozhatnak.

A magyaroknak végül összejött az újabb skalp, hiszen nagy csatában 10-6-ra legyőzték a törököket, így jó hangulatban tértek vissza szállásaikra, mind a Bajnokok, mind pedig a Kihívók.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!