Exatlon Hungary: Fejsérüléssel szállították kórházba Kőnig Annát - ifaktor
Kőnig Anna az Exatlonban

Tegnap a villáért folyt a harc az Exatlonban, azonban egy csúnya sérülés beárnyékolta a két csapat hatalmas küzdelmét.


A Kihívók kiválóan kezdték a napot, ugyanis 6-2-re is vezettek, ám ezután a Bajnokok nagyon összeszedték magukat, így érkeztünk el Kőnig Anna és Újvári Iza futamához, már 7-6-os bajnok vezetésnél.

Ekkor Anna lendületből arccal neki szaladt egy kötélnek, ami elsőre sem nézett ki túl jól. A Kihívó ennek ellenére tovább futott, de látszott rajta, hogy szédül, és nincs teljesen magánál, így végül nem is tudta befejezni a pályát. Természetesen leállították a futamot, és azonnal orvosi ellátás alá került, de végül be kellett vinni a kórházba további vizsgálatokra.

Társai nagyon aggódtak érte, de a versenynek tovább kellett folytatódnia, innentől kezdve azonban már csak a Bajnokok szereztek pontot, és megnyerték a villáért folyó küzdelmet. Este kicsit megnyugodhattak a kék csapat versenyzői, hiszen Kőnig Anna visszatérhetett közéjük, és ugyanis arcán nyomot hagyott a sérülés, úgy nézi ki folytatni tudja az Exatlont.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!