Exatlon Hungary: Hősies küzdelem után esett ki a Bajnokok egyik versenyzője - ifaktor
Exatlon Hungary: Hősies küzdelem után esett ki a Bajnokok egyik versenyzője
Ismét lezárult egy hét az Exatlonban, ami azt is jelentette, hogy valakinek ezúttal is véget ért verseny.


A Kihívók a csütörtöki napon a sírból hozták vissza a végjátékot, és végül nyerték meg, ami azt jelentette, hogy biztosa egy Bajnok számára fog véget érni a verseny. A biztos párbajozó a street workout-os Szarka Ákos volt, ellenfelét pedig a csapat legerősebb játékosának Somhegyi Krisztiánnak kellett kiválasztania.

Krisztián választása végül az országúti kerékpáros Móricz Danira esett, akinek az ilyen párbaj szituációk nagyon fekszenek, ugyanis sok futamot kell egymást után futni, amihez elengedhetetlen a kiváló állóképesség, és mint tudjuk a kerékpározóknál abból nincs hiány.

A bentmaradásért hősies küzdelem folyt, ráadásul a srácoknak az egyik legembertpróbálóbb pályán kellett futniuk, és ha ez még nem lett volna elég, ez volt az idei széria első éjszakai párbaja is. A többi csapattag is elmondta, hogy elképesztő teljesítmény volt, amit a fiúk letettek az asztalra, de végül kiélezett csatában Ákos számára fejeződött be az Exatlon Hungary.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!