Súlyos az Exatlon Hungary sztárja, Adu László betegsége - ifaktor
Adu László az Exatlon Hungary versenyének fotózásán

Az Exatlon Hungary All Star versenyét korán elhagyta Adu László, akit egy nem várt betegség szólított haza.


Az idei évi 2022-es Exatlon Hungary All Star évada több játékosnak parancsolt már részleges, vagy teljes megálljt, miközben Dominikán küzdöttek. Mint ahogy arról korábban írtunk, Tóth Jankát már kétszer is térdre kényszerítette a verseny-sorozat, azonban a versenyt idő előtt elhagyó Adu László problémájára is fény derült.

A fiatal kihívó többször szédült és nem érezte jól magát, majd egy közös döntést meghozva, a stáb hazaküldte Lászlót, hogy egy teljes orvosi kivizsgálásnak vesse alá magát. A Ripostnak adott interjújában nyilatkozott arról, hogy milyen betegséget találhattak nála és hogy erre nem hogy ő nem, de senki nem számított.

„Nem gondoltam volna, hogy ilyen betegséggel küzdök… A hétköznapjaimban ez abszolút nem jött elő ilyen szinten, mint az Exatlonban. Nyilván csalódott vagyok, hogy véget ért emiatt számomra a játék, de most az egészségem a legfontosabb."
"Pontos részleteket nem tudok mondani az állapotomról, Dominikán annyi kiderült a neurológus elmondása alapján, hogy a kisagyamnál lehet valami probléma, de még várom a további eredményeket. Benne van a pakliban, hogy a koronavírusból visszamaradt szövődmény okozza a bajt. Hamarosan megkapom ezeket a papírokat, akkor okosabbak leszünk, de még egyelőre a kinti gyógyszeres kezelést folytatom február 19-ig. Ezek után majd egy itthoni kivizsgálás is vár rám egy klinikán."

Szinte mindenki egy emberként aggódott a szerető édesapáért, aki mondhatni az Exatlon Hungary-nek köszönheti, hogy kiderült, hogy rendkívül súlyos betegséggel küzd.

"A családom nagyon aggódott, mindig érdeklődtek az állapotomról. Mikor hazaértem, beszélgettünk sokat róla, és összességében én nagyon hálás vagyok, hogy részt vehettem az All Star évadban. Ha nem lett volna ez a lehetőség számomra, valószínűleg nem derül ki, hogy baj van. Itthon egy ilyen jellegű szédülést csak betudtam volna annak, hogy nem ettem vagy nem ittam elég folyadékot. Viszont így már más a helyzet!"


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!