Exatlon Hungary: Két Bajnokot is kórházba kellett szállítani a tegnapi versenynapon - ifaktor
Exatlon Hungary: Két Bajnokot is kórházba kellett szállítani a tegnapi versenynapon
Elég véresre sikerült az Exatlon Hungary tegnapi adása, ugyanis a Bajnokok két versenyzőjét is fejsérüléssel kellett kórházba szállítani.


Tegnap megtartották a műsor következő végjátékát, ami arról döntött, hogy a mai napon melyik csapat játékosainak kell párbajoznia, és végül valakinek elhagynia Dominikát. Már rögtön az első futam közben egy sérülés történt, Virág András ugyan még megnyerte a futamát, de utána azonnal kórházba kellett szállítani, összevarrni a fejsérülését.

Ugyanígy járt Móricz Dani is aki fejéből ömlött a vér, de a futamát még ő is letudta, mielőtt kórházba szállították. A végén még a Kihívók sem úszták meg sérülés nélkül, és harmadszor is megtörtént ugyanaz a szituáció, Szente Grétit is be kellett vinni összevarrni a sebét.

A héten már egy komoly esemény megrázta a csapatokat, amikor Palik László bejelentette, hogy Szabó Franciska sérülése miatt nem folytathatja az Exatlont, de szerencsére mostani sérülések, ilyen következményekkel nem fognak járni.

A végjátékot, pedig viszonylag könnyen a Bajnokok nyerték, ami azt jelenti, hogy ma este egy Kihívó számára ér véget az Exatlon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!