Exatlon Hungary: Nagy Dani megsérült, kihagyta a tegnapi versenynapot - ifaktor
Palik László közölte az adás elején, hogy Danit sajnálatos kézsérülése miatt az orvosok nem engedik rajthoz állni.


Nagy Dani még a hétfői adásban szenvedett szerencsétlen sérülést, amikor egy csillét akart nagy erővel eltolni, de csuklója csúnyán visszahajlott.

Az influenszer kétségek között érkezett meg a verseny helyszínére, mivel akkor még nem tudta, hogy milyen döntés született rajthoz állhat-e vagy sem. Végül az orvosok az utóbbi mellett döntöttek, sőt Dani még a pálya széléről sem szurkolhatott csapattársainak, mert további kivizsgálásokra kórházba szállították. Végül a röntgen után kiderült, hogy komolyabb sérülés nélkül megúszta a történteket, és folytathatja a versenyt.

A Kihívókat elképesztő balszerencse sújtotta a tegnapi verseny során, ugyanis további két játékosuk sérült le. Így végül négyen kellett befejezniük a versenyt, ennek ellenére sikerült megszerezniük a győzelmet, amire nagyon büszkék lehetnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!