Az Exatlon Hungary tavalyi győztese kiakadt a Kihívók viselkedésére - ifaktor
Az Exatlon tavalyi győztese kiakadt a Kihívók viselkedésére
Az Exatlon legutóbbi párbaján drámai körülmények között esett ki Lívi: hiába nyert sokkal több futamot, mint ellenfele, a társai hathatós közreműködésével mégis Dóri maradhatott a versenybe.


A kiesett versenyző nagyon sportszerűen nyilatkozott, és egyáltalán nem haragszik a csapattársaira, sokaknál azonban kiverte a biztosítékot a Kihívók viselkedése. Az esetről a csapat korábbi tagja Nagy Dani is úgy nyilatkozott, hogy a Kihívók magatartása nem volt túl empatikus és sportszerű, hiszen túlságosan elfogultak voltak Dórival.

Az ominózus párbajt a tavalyi Exatlon győztese, Böjte Dave se hagyta szó nélkül és egy hosszú Instagram-posztban írta le a véleményét róla. Dave Lívi védelmébe kelt és nagyon ellentmondásosnak tartja ez esetet, ettől függetlenük továbbra is szurkol a kékeknek és azt üzeni a csapatnak, hogy a kevesebb néha több.

„Tudom, hogy Dóri jobban teljesített eddig és több pontot hozott. A csapat az erősebb játékost szeretné vissza. Ügyes játékos ez igaz, de ez ami a párbajon lezajlott szerintem nem volt fairplay!!Ettől függetlenül hajrá kihívók! 💙 Ha üzenhetnék a csapatnak ez lenne az :💙 A kevesebb néha több! 💙"

– zárta hosszú Instagram-bejegyzését Dave.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!