Új évaddal jön az Exatlon Hungary - ifaktor
Jön az Exatlon Hungary új évadja: Íme a szereplők
Folytatódik a Bajnokok és a Kihívók küzdelme a TV2-n, ugyanis hamarosan a harmadik évaddal folytatódik az Exatlon Hungary.


„Két évad, 190 epizód, több mint 3500 versenyfutam után, újra jön az Exatlon Hungary. A helyszín, a napfényes Dominikai Köztársaság, ahol a már ismert embert próbáló akadálypályák mellé, újabb még nehezebb, és még látványosabb pályák épülnek."

– mondta Palik László a műsor promóvideójában.

A műsorvezető a Bajnokok és Kihívók névsorát is bejelentette. A profi sportolókból álló piros csapatot többek között olyan nevek alkotják, mint a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella, a tizenháromszoros showtánc világbajnok Kocsis Lili, vagy épp a sokszoros magyar bajnok műugró, Somhegyi Krisztián. A kék csapatot két ismert influenszer is erősíteni fogja, Nagy Dani és Kőnig Anna, azaz FollowAnna személyében.

„Az Exatlon Hungary a TV2 egyik legnépszerűbb műsora, ami óriási sikerrel futott az első két évadban. Tavasszal pedig a pandémia idején azon igen kevés műsorok közé tartozott a világban, amit nem kellett leállítani, és le tudtuk forgatni úgy, ahogy szerettük volna a maximális biztonság mellett"

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A teljes szereplőgárda a videóban megtalálható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!