Exatlon Hungary: Újabb Bajnoknak ért véget kényszerűségből a verseny - ifaktor
Újabb nehéz napon vannak túl a Bajnokok, ugyanis Szabó Franciska után, a másik legjobb női versenyzőjüket Tóth Jankát is elveszítették kényszerűségből.


A többszörös magyar bajnok vívó már egy ideje nem volt látható a képernyőn, mivel betegsége miatt kórházba került, ekkor még nem gondolta senki, hogy ekkora a baj, hogy többet nem is láthatjuk őt a versenypályán.

Palik László a tegnapi adásban meglátogatta Jankát, és közölte vele a rossz hírt. Az orvosok úgy döntöttek, hogy az egészsége a legfontosabb, és így nem merik vissza engedni a pályára, így számára véget ért az Exatlon. Nagyon sajnálatos, ami a Bajnokok háza táján történik, ugyanis rövid időn belül második fontos csapattagjukat veszítik el. De hát, ahogy Palik Laci elég gyakran elszokta mondani: „Ilyen az Exatlon".

Janka helyére egyébként azonnal érkezett egy új játékos a Bajnokokhoz, Kurtán Adál ugrókötél Európa-bajnok személyében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!