Exatlon Hungary: Véget ért a kéthetes hajsza, egy Bajnok távozott a versenyből - ifaktor
Újabb versenyzőtársuktól voltak kénytelenek elbúcsúzni a piros csapat tagjai, ugyanis a kéthetes hajsza végén Kurtán Adélnak kellett távozni a versenyből.


A múlt héten tartott első végjátékot a Kihívók nyerték, így előnyből várhatták a csütörtöki második fordulót. Ahol ismét felülmúlták ellenfelüket, így az biztossá vált, hogy a pénteki adásban női párbajt tartanak a Bajnokoknál. A biztos párbajozó a csapat legfrissebb tagja Kurtán Adél volt, ellenfelét pedig a pirosak legjobbja Krisztián választotta ki.

A többszörös magyar bajnok műugró végül Halász Vivient választotta Adél ellenfeléül, és egy izgalmas párbajnak lehettünk szemtanúi. Végül a versenyből Adélnak kellett távoznia, aki egyre inkább kezdett formába lendülni, de végeredményben talán így jártak a legjobban a Bajnokok, mert Vivi azért erősebb versenyzőnek számít.

A nap elején medáljátékot is tartottak, ahol elég komoly meglepetések születtek, ugyanis a fiúknál Imreh Balázs, a lányoknál pedig Ferenc Vivien aratott győzelmet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Gyuricza Dóri mindenkinek olyan barátokat szán, mint Schoberték

Dóri Instagram-oldalán követőinek Schobert Norbiékhoz hasonló barátokat kívánt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!