Exatlon Hungary: Óriási győzelmet aratott a magyar csapat a világ legjobbjai ellen - ifaktor
Exatlon Hungary: Óriási győzelmet aratott a magyar csapat a világ legjobbjai ellen
Elérkeztünk az idei Exatlon évad első „nemzetek csatája" versenyéig, ahol a magyarok a világ legjobbjainak tartott mexikói csapattal mérkőztek meg.

A mexikóiaknál jelenleg az Exatlon negyedik évada zajlik, ami egy All-Star szezon, tehát az első három széria legjobbjai kerültek be. Az ottani exatlonisták már nagyon a végjátékban tartanak, hiszen már csak hatan maradtak versenyben. Ez azt jelentette, hogy a magyar csapat is hat főt delegálhatott a válogatott keretbe, ami nagy dilemmát okozott a Kihívóknak és Bajnokoknak, hogy kik legyen a szerencsések. Már csak azért is mert mindenki nagyon várta a „nemzetek csatáját", és hogy megküzdhessen más országok legjobbjaival.

A magyar keretbe végül a Kihívóktól Bálint, Ákos, Dóri, és Anna míg a Bajnokoktól Krisztián és Adél került be. Főleg Adél nevezése volt nagyon meglepő, aki csak tegnap érkezett a versenybe. Az ok pont ez volt, amiért őt nevezték, hogy minél többet tudjon gyakorolni, míg már téthelyzetben a Kihívók ellen kell majd bizonyítania.

A hangulat fergeteges volt végig a verseny alatt, és a magyar csapat látszólag nagyon meglepte Mexikó legjobbjait. A végén már nem is kellet igazán izgulni, és 9 -6-nál Kőnig Anna végül feltette az i-re a pontot, ami azt jelentette, hogy a magyarok az első két évadban elszenvedett vereség után, ezúttal legyőzték a mexikói exatlonistákat.

Ma este viszont jön a visszavágó, ahol valószínűleg egy még nehezebb ütközetre kell felkészülnie a magyar csapatnak.


Ne hagyd ki!