Exatlon Hungary: Óriási győzelmet aratott a magyar csapat a világ legjobbjai ellen - ifaktor
Elérkeztünk az idei Exatlon évad első „nemzetek csatája" versenyéig, ahol a magyarok a világ legjobbjainak tartott mexikói csapattal mérkőztek meg.

A mexikóiaknál jelenleg az Exatlon negyedik évada zajlik, ami egy All-Star szezon, tehát az első három széria legjobbjai kerültek be. Az ottani exatlonisták már nagyon a végjátékban tartanak, hiszen már csak hatan maradtak versenyben. Ez azt jelentette, hogy a magyar csapat is hat főt delegálhatott a válogatott keretbe, ami nagy dilemmát okozott a Kihívóknak és Bajnokoknak, hogy kik legyen a szerencsések. Már csak azért is mert mindenki nagyon várta a „nemzetek csatáját", és hogy megküzdhessen más országok legjobbjaival.

A magyar keretbe végül a Kihívóktól Bálint, Ákos, Dóri, és Anna míg a Bajnokoktól Krisztián és Adél került be. Főleg Adél nevezése volt nagyon meglepő, aki csak tegnap érkezett a versenybe. Az ok pont ez volt, amiért őt nevezték, hogy minél többet tudjon gyakorolni, míg már téthelyzetben a Kihívók ellen kell majd bizonyítania.

A hangulat fergeteges volt végig a verseny alatt, és a magyar csapat látszólag nagyon meglepte Mexikó legjobbjait. A végén már nem is kellet igazán izgulni, és 9 -6-nál Kőnig Anna végül feltette az i-re a pontot, ami azt jelentette, hogy a magyarok az első két évadban elszenvedett vereség után, ezúttal legyőzték a mexikói exatlonistákat.

Ma este viszont jön a visszavágó, ahol valószínűleg egy még nehezebb ütközetre kell felkészülnie a magyar csapatnak.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!