Az Exatlon tavalyi győztese szerint Nagy Dani őt is legyőzhette volna - ifaktor
Folytatódott Nagy Dani és Nagy Benedek valamint a TV2 közös Exatlonos kibeszélő műsora, ahol ezúttal a tavalyi győztes Böjte Dave volt a vendég


Dave, aki egy pékségbe dolgozott, mielőtt a műsorba került elmondta, hogy miután hazajött Dominikáról visszament a munkahelyére, de végül csak két hónapig maradt ott. Azóta egy szállító cégnél dolgozik.

Daniék arra is rákérdeztek, hogy mire költötte azt a hatalmas összeget, amit az Exatlon megnyeréséért kapott, Dave először azzal viccelt, hogy volt egy nagy buli, ahol elköltötte, de végül kiderült, hogy a pénze biztonságban van a bankban, de hamarosan szeretne majd egy lakást venni.

A műsor egy pontján a beszélgetésbe Kempf Zozo is bekapcsolódott Dubajból, akit pont Dave búcsúztatott az előző szériában. Zozo mesélt az utazásáról, a srácok meg persze nem bírták ki, hogy ne hozzák szóba, hogy a BMX világbajnok nem egyedül utazott el Ázsiába, hanem Viczián Viktóriával.

A korábbi győztes végül Dani versenyzését is értékelte, amiről azt mondta, hogy olyan erős versenyzőnek tartotta, hogy a rengeteg exatlonos tapasztalata ellenére lehet a youtuber legyőzte volna őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!