Ez a filmsztárok véleménye Magyarországról - ifaktor
Ez a filmsztárok véleménye Magyarországról

Magyarország, és főleg Budapest egy nagyon kedvelt turisztikai célpont, így nem meglepő, hogy rengeteg zenész, filmcsillag és sztársportoló járt már nálunk. Igaz sokan nem nyaralni jönnek, hanem forgatások, koncertek és egyéb rendezvények miatt, de azért egy kis kikapcsolódásra mindig van idő.


Anthony Hopkins-ban, Gérard Depardieu-ben és Jeremy Irons-ban azon kívül, hogy kiváló színészek az is közös, hogy többször forgattak már Magyarországon és hogy nagyon pozitív véleménnyel vannak az országról. A napokban a második Oscar-díját is begyűjtő Anthony Hopkins úgy nyilatkozott az egyik budapesti forgatása után, hogy:

„Csodálatos város. Emlékszem, május 22-én érkeztem meg este, a Four Seasonsben laktam. Esett, de nem tudtam megállni, hogy ne sétáljak át a Lánchídon a budai oldalra. Másnap kora reggel pedig a Szent István-bazilikát néztem meg. Szeretek egyedül sétálni és felfedezni, de a Bazilika annyira lenyűgözött, hogy amikor visszamentem reggelizni, közöltem a feleségemmel, hogy azt együtt is látnunk kell. Sokszor megfogalmazódott bennem, hogy Budapest a legszebb hely, ahol életemben voltam."

A fiatalabb korosztály hollywoodi sztárjai közül is többen jártak már itt és szintén jó emlékeik vannak. Az akkor még sztárpárként érkező Brad Pitt és Angelina Jolie még azon is elgondolkozott, hogy vesznek egy házat a Balatonnál, Keanu Reeves pedig így nyilatkozott 2011-ben Budapestről:

„Egyszerűen le vagyok nyűgözve, nagyon szép város! A forgatások végeztével, ha marad időm, szeretném még jobban megismerni."

Will Smith annyira beleszeretett Budapestbe, hogy az 51. születésnapját is itt ünnepelte meg egy meglepetéskoncerttel. A színész a fővárost egy kis drágakőként jellemezte, aminek csodálatos és erős történelme van. Különösen az tetszett neki, ahogy a régi épületeket a modern élet igényei szerint átalakították, és az egész város ezer év csodálatos egyvelege lett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!