Ez a Golden retriever lett a TikTok-sztárja - ifaktor
Lady nevű Golden retriever szülinapi koronában

Korábbi cikkünkben már olvashattatok arról, hogy az influenszerek térhódításával bizony bejöttek a képbe a kis kedvencek is. Manapság már kicsit sem meglepő, ha az ember Instagram, vagy Facebook-oldalt készít állatának. Azonban mi a helyzet a TikTokkal?


Bizony már ezen a platformon is megjelentek az állatok és nekünk máris lett egy kedvencünk, aki a Lady névre hallgat. A cuki Golden retrievernek már most több mint 600 ezer követője van TikTok-oldalán, míg Instagram-oldalán csupán 100 ezer követőt tudhat magáénak.

Talán annak is köszönhető Lady nagyobb sikere a videómegosztó felületen, hogy gazdája a lehető legaranyosabb felvételeket készíti kutyusáról, aminek nehéz állatbarátként ellenállni. Az aranyos videók mellet az oldal előnye még, hogy kicsit jobban megismerhetjük ezt a kutyafajtát, így ha éppen állatválasztás előtt állunk, remek segítséget nyújthat Lady profilja.

@ladyandtheblues

✨Fact check✨ #expectationvreality #goldenretrieverpup #stereotype #dogsoftiktok #PetsOnTiktok #fyp

Ebből a videóból például azt is megtudhattuk, hogy nem minden Goldie rajong a vízért, cserébe mindegyik imádja összemocskolni magát. Fontos azt is tudni a fajtáról, hogy nem mindegyik retriever születik nagy intelligenciával, azonban mindegyiknek hatalmas a mozgásigénye.

De persze az ismertető videókon kívül számos mókás és aranyos pillanatát láthatjuk Ladynek és gazdájának, amikért érdemes követni a kutyus profilját.

@ladyandtheblues

What plans?🥺 #PetsOnTiktok #workfromhome #clingy #needy #coworker #fyp #goldenretrieverpup

@ladyandtheblues

Took us a year and 2 months, don’t let it flop🥺 #boop #PetsOnTiktok #dogtrick #dogsoftiktok #goldenretrieverpup

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!