Ez a véleménye Osváth Zsoltnak Tóth Andi és Tóth Gabi botrányáról - ifaktor

A YouTuber, magához mérten ismét meglovagolt egy aktuális botrányt, mely felrobbantotta az elmúlt napokban a magyar bulvárt. Na, de mi a véleménye Zsoltinak az esettel kapcsolatban, állást foglal valamelyik énekesnő oldalán?


Zsolti összegezte a bulvár cikkeket, illetve Tóth Gabi és Tóth Andi Instagram-oldalát a botránnyal kapcsolatban. Véleménye szerint ennek az egésznek meg sem kellett volna történni ilyen nyilvános szinten. A két énekesnőnek maguk között kellett volna elrendezni a nézeteltérésüket.

Zsolti szerint, amit Gabi tett, az mindössze annyi, volt, hogy egy zárt Facebook-csoportban elmondta a véleményét, ahol sok szakmabéli társával, köztük Andival is megosztotta, hogy mit gondol arról, ha egy népszerű fiatal lány alkoholhirdetéshez adja a nevét, nem a valóság szerinti marketingszöveggel és egyebekkel.

Majd Andi Gabi bejegyzését nyilvánosan több százezer emberrel megosztotta Instagram-oldalán és robbant a 'bomba'.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Laura Lentz először szólalt meg, mióta férje a New York-i főpásztor megcsalta őt

Laura Lentz az elmúlt hónapokban megtanulta kire számíthat igazán és kik az igazi barátai. Rengeteg ellensége és rossz akarója akadt, akik hozzászólásaitól a frász kerülgette, de úgy érzi mostanra felülkerekedett az érzésein.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!