Ez aztán az irigylésre méltó szerelem! - ifaktor

Vitathatatlan, hogy Orlando és Katy szerelme mindent megtestesít, amire egy ember vágyhat. Gyönyörűek, sikeresek, tehetségesek és egyszerűen csodálatosak – Bloom minden nő szívét elrabolja, Perry pedig a férfiak megközelíthetetlen ideálja.


A fiatalok ezúttal Velencében töltöttek el egy csodálatos családi vakációt olasz rajongóik legnagyobb örömére kislányukkal, Daisyvel, és Bloom fiával, Flynnel.

Láthatóan jól érzik magukat az európai kiránduláson – a képeken szenvedélyes csókot váltanak egy gondolában, Aperolt Spritzt kortyolgatnak és hódolnak a kulináris élvezetek oltárán.

Katy egyébként remek formában van, a nyoma sem látható annak, hogy 10 hónappal ezelőtt életet adott kislányának. Katy, áruld el kérlek, hogy mi a titkod!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!