Ez Kulcsár Edina újévi fogadalma - ifaktor
Kulcsár Edina az RTL Klub reggeli műsorában járt, ahol többek között arról is beszélt, hogy mit fogadott meg 2021-re.


Az egykori szépségkirálynő elmondta, hogy egyértelműen a rengeteg munkából szeretne visszavenni az újévben, és teljes mértékben az anyaságra koncentrálni. Mostanra sikerült magát körülvennie, olyan személyekkel, akire rámeri bízni a cége körüli teendőket.

„Összegyűjtöttem magam köré, a megfelelő és megbízható kollégákat, és úgy kezdtem az évet, hogy harmadikán össze írtam egy hosszú word dokumentumot, és leírtam benne mindenkinek, hogy a saját feladataimat, kire és milyen szinten csoportosítom át. Azt gondolom sikerült, a tavalyi évben megalapoznom azokat a dolgokat, hogy mostmár tényleg ki tudom adni, és hogy 100%-ban tudjak a gyerekekkel foglalkozni."

– mesélte el a Reggeliben Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!