Ez Kulcsár Edina újévi fogadalma - ifaktor
Kulcsár Edina az RTL Klub reggeli műsorában járt, ahol többek között arról is beszélt, hogy mit fogadott meg 2021-re.


Az egykori szépségkirálynő elmondta, hogy egyértelműen a rengeteg munkából szeretne visszavenni az újévben, és teljes mértékben az anyaságra koncentrálni. Mostanra sikerült magát körülvennie, olyan személyekkel, akire rámeri bízni a cége körüli teendőket.

„Összegyűjtöttem magam köré, a megfelelő és megbízható kollégákat, és úgy kezdtem az évet, hogy harmadikán össze írtam egy hosszú word dokumentumot, és leírtam benne mindenkinek, hogy a saját feladataimat, kire és milyen szinten csoportosítom át. Azt gondolom sikerült, a tavalyi évben megalapoznom azokat a dolgokat, hogy mostmár tényleg ki tudom adni, és hogy 100%-ban tudjak a gyerekekkel foglalkozni."

– mesélte el a Reggeliben Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!