Ez lenne a legutáltabb étel az országban? – Fördős Zé - ifaktor
fördős zé a konyhában főz
Fördős Zé legújabb Instagram-bejegyzésében egy olyan ételről töltött fel receptet, amely – saját kérdése alapján is – a legmegosztóbb ételek egyike lehet. Hogy mi ez a fogás? A spenót!


Zé a következőket írta a poszt alá, amelyhez saját receptjét is megosztotta:

„Ovis korunkban mi még nem is sejtettük, hogy mi az a megosztás, de a spenót már akkor is tudta! Te csíped vagy dislike-olod? Spenót recept tükörtojással fent a bioban"

– írta a Street Kitchen alapító tulajdonosa.

Zé hozzászólását még annyival egészítenénk ki, hogy nemcsak az oviban, hanem mind az általános, mind pedig a középiskolában is többnyire nem kedvelték a diákok a spenótot. Hogy ennek mi lehet az oka? Véleményünk szerint leginkább a kinézete az, amely rémisztő lehet.

Mellesleg sokan, akik gyerekkorukban nem szerették a klasszikus spenót, tükörtojás kombót, amikor felnőttek megkedvelték – de legalábbis megkóstolták, hiszen gyerekként még arra is hajlamosak vagyunk, hogy ami nem tetszik, ahhoz hozzá sem nyúlunk. Legyen az is bármilyen is...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!