Ez lenne a Schobert-család nagy meglepetése - ifaktor
Schobert Norbi és családja a tükör előtt állva sport ruházatban

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Schobert Norbi a napokban egy a családjával közösen készülő meglepetésről számolt be közösségi oldalán. A meglepetés sokakat felcsigázott, most pedig Rubint Réka Instagram-oldalán részletet is láthatunk belőle.


Azt már Norbi posztjából következtetve sejthettük, hogy valami mozgással kapcsolatos ajándékot szánnak régi rajongóiknak. Most azonban ebben már biztosak lehetünk, hiszen Réka oldalán láthatunk egy részletet is, ahogyan a retro VHS kazettás időszakukat elevenítik meg.

A videó részletből láthatjuk, hogy egy teljes koreográfiával készült a család, amit extrém körülmények között vettek fel. A háttérben látható Norbi szeretett Zsigulija is és rengeteg diszkó fény, füstfelhővel és mindez a Remix szórakozóhely táncparkettjén történik.

„Egy csodálatos meglepetést kèszítettünk Nektek a mai napon❤️🎁❤️
Azt, hogy mennyire vagyok büszke Larára és Norbikára, arra nincsenek szavak ...
Biztosan emlékeztek mèg, amikor 2002-ben Larával a pocakomban leforgattam a Kismama VHS kazettámat ... majd a Baba-mama tornát és még sorolhatnám❤️ Mindig ott voltak velem/velünk ... de így, profi stáb előtt, együtt még soha.
Voltak pillanatok, amikor könnybe lábadt szemmel csodáltam Őket🙏❤️ Generáciòk nevelkednek a tornáinkon és ha csak 1 embernek, fiatalnak sikerül ismét segítenünk , már megèrte csinálni azt, amiben Norbi 30 èn 26éve hiszek❤️❤️❤️
Zalán azért nem tornázott velünk, mert azt mondta, hogy ő mèg szégyenlős ... de ami késik, nem múlik😉 Így volt ez korábban a tesòknál is és a korral megjött a bátorság is"

– számolt be közösség oldalán Réka a meglepetésről.

Réka posztja alatti kommentek alapján úgy látjuk, hogy követőik már nagyon várják a teljes videó felvételt, amivel megidézi a család a retro fitnesz hangulatot.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!