Ez már durva! Cardi B tangában vonaglik - ifaktor
Cardi B fekete blézerben, vörös rúzzsal pózol

Korábban már számtalanszor írtunk a külföldi világsztár, Cardi B botrányos viselkedéséről a közösségi médiában. Eddig leginkább a melleit mutogatta előszeretettel Insta-oldalán, most már hátsófelét is büszkén tárja a nagyérdemű elé.


Cardi B legújabb Instagram-posztjában egy videót tett közzé, amiben egy tanga vágású bodyban járkál szemből és háttal is fürdőszobájában. A videó lényege egyértelműen a hátsófelén van, csak azt nem tudjuk, hogy kislánya később mit fog szólni édesanyja viselkedéséhez. Abba már bele se merünk gondolni, hogy esetleg követi a példáját.

A felvétel egyébként több sebből is vérzik, ugyanis nem igazán értjük, hogy miért mászkál Cardi saját fürdőszobájában magassarkúban, illetve, ha már azt felvette, akkor egy nadrágot, vagy szoknyát miért nem tudott?

Mindenesetre már megszokhattuk a rappertől a hasonló jellegű tartalmakat közösségi oldalán, de van, ami már nálunk is kiveri a biztosítékot…

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!