Ez Osváth Zsolt véleménye Tatár Csilla és Cyal balhéjáról - ifaktor

A népszerű vlogger, Osváth Zsolt legújabb YouTube-csatornájára felkerült videójában mondja el véleményét Tatár Csilla és Kajdi Csaba, azaz Cyla összetűzéséről.


A videóban Zsolt a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány egyik gyermekpszichológusával beszélgetett, ugyanis az elmúlt napokban óriási port kavart az, hogy a közösségi médiában szerepelnek olyan édesanyák, akik megmutatják gyermekeiket ezeken a platformokon.

Zsolt véleménye szerint erről a témáról mindenképpen szakértővel kell beszélgetni, ahogyan ezt Kajdi Csaba is gondolja. A port az kavarta fel leginkább, hogy több híres anyuka betámadott egy influenszer édesanyát, aki követőivel szavaztatta meg, hogy gyermekének mi legyen a napi rutinja. Csaba ezt úgy ítélte meg, hogy ezek a közszereplő édesanyák, bántalmazták azt az anyukát, aki ezt tette gyermekével.

Zsolt véleménye szerint Csabitól ez fura, hiszen egy birodalmat épített arra, hogy kritizálta a médiában szereplő embereket. A vlogger azt is elmondta, hogy szerinte ezt az esetet bántalmazásnak kikiáltani nem helyes, ugyanis rossz példát mutat és helytelen irányba vezeti a közvéleményt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!