Ez történik a szülés után – Lukovics Tamara beszélt róla - ifaktor

A népszerű vlogger, Lukovics Tamara már terhessége alatt elindított egy sorozatot YouTube-csatornáján, amiben terhességével kapcsolatos tapasztalatait meséli el követőinek. Most, legújabb videójában a szülés utáni, sokak által tabuként kezelt témát dolgozta fel Tamara.


Videóját az Instagram-oldalán követői által feltett kérdések alapján készítette el, így nem csak egyszerűen a saját gondolatait oszthatta meg Tamara, hanem már egyből rajongói kérdésére is válaszolt a témával kapcsolatban.

A sorozat végét ez a videó jelenti, hiszen itt le is záródik a terhesség és a szülés története. Tamara többször is kihangsúlyozta videójában, hogy csupán saját tapasztalatait osztja meg, ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek ehhez hasonló élményei lesznek.

Az influenszer követőitől rengeteg pozitív kommentet kapott, amikben látszódik, hogy nézői szeretik, hogy az influenszer ennyire nyíltan és őszintén beszél szülésével kapcsolatos tapasztalatairól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!