Ez volt Rácz Jenő séf élete eddigi legjobb reggelije - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy a sztár séf, Rácz Jenő és menyasszonya Gyuricza Dóri egy romantikus vakáción vannak jelenleg. Eddig nem tudtuk, merre járhatnak, most azonban erre is fény derült és azt is megtudtuk, hogy itt fogyasztotta el Jenő eddigi legjobb reggelije.


A sztárpáros a mostanában nagyon népszerű Maldív-szigeteken nyaral, hiszen a korlátozások miatt ez az egyik viszonylag könnyen megközelíthető úti cél, így nem ők az elsők a közösségi média sztárjai közül, akik ezt vették úti célul.

Rácz Jenő séf Instagram-oldala nyaralásuk óta átalakult egy földi paradicsomról szóló képgalériává, ahol rengeteg gyönyörű fotót láthatunk az egzotikus tájról és persze a fenséges reggeliéről, ami elmondása szerint élete egyik legjobbja volt.

Persze a reggeliről elmaradhatatlan volt a poszt és a kép megosztása. Ezen láthatjuk, hogy Jenő egy tengerre néző medencében fogyasztotta el azt párjával. Az ételmennyiség pedig nem volt kevés, hogy szépen fogalmazzak.

„Földi életünk legjobb reggelijében vettünk részt"

– fejezte ki magát szerényen Rácz Jenő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!