Ez volt Tatár Csilla szülinapi kívánsága - ifaktor

Tatár Csilla a napokban töltötte be 38. életévét és már egy szokásává vált, hogy minden évben megosztja követőivel, az egyik fontos születésnapi kívánságát. Idén ezt kívánta.


Persze Csilla elárulta, hogy szinte mindene megvan, amit csak szeretne. A legkisebb gyermeke már átalussza az éjszakákat és kutyájuk, Mustár már majdnem szobatiszta. Ezen felül Csilla arra vágyik, hogy a kutya gazdák tartsák pórázon kutyáikat és mindig csukják a kertkapuját.

Azt is megtudtuk Csilla bejegyzéséből, hogy tavaly azt szerette volna, ha Újlipótvárosban több parkolóhely állna rendelkezésére, hiszen megküzdött a mindennapokban a parkolással.

„#38 Azt hiszem mindenem megvan..🥰 Mimi kb. átalussza az éjszakát, Mustár kb. szobatiszta, Balázs szeret😁, Milán pedig azt mondta, hogy szerinte kb.nagyon jól nevelem.😍😅 Tavaly ilyenkor grátisz azt kívántam, hogy legyen több parkolóhely Újlipótvárosban, de akkor még csak 37 voltam! Most azt kívánom pluszban, hogy mindenki, akinek kutyája van, használja a pórázt és tartsa csukva a kertkaput!🐕😅 Meg persze egészség és szeretet"

- írta közösségi oldalán Tatár Csilla.

A fotót ide kattintva láthatod.

Reméljük teljesül Csilla összes kívánsága!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!