Ezek Takács Nóra őszi divattipjei - ifaktor

Aki régóta követi Nórit a közösségi oldalakon, már ismerheti #csinoskedd című kihívását. A mindig sugárzó influenszer évek óta látja el követőit inspirációkkal, így tett most is.


Kezdődik a harisnyás időszak... Alapvetően mindig kicsit ráz a hideg, amikor arra gondolok, hogy fel kell húzzak egyet, valamiért a tapintása a harisnyáknak számomra ilyen, főleg ha arra gondolok, hogy beleakad a körmöm. Valaki más is van ezzel így?

Azonban ahogy fent van, azonnal eltölt egy klassz kényelemérzet, és egész nap szívesen viselem. Most például színben passzoló nude - szoknyával és pulcsival, bőrdzsekivel és egy nagy, vastag, meleg sállal!"

– olvashatjuk a fotósorozat alatt.

Nóri most is a legjobb formáját hozta, és jó ötletet adott, hogyan lehet igazán csinossá varázsolni egy őszi szettet. Irány a gardrób, csinosodásra fel!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!