A legfelkapottabb karácsonyi számok tavaly a TikTokon - ifaktor
a grincs című  rajzfilm

A TikTokon – csak úgy, mint mindenhol máshol – minden évben karácsonyi láz lesz úrrá, ehhez pedig természetesen hozzátartoznak a platformra jellemző zenés tartalmak is. Ezúttal a tavalyi trendekből szemezgettünk.


All I Want For Christmas Is You (remixed with Soulja Boy)

@addisonre

HAHA BLOOPERS OF OUR MOM AND DAUGHTER DANCES

♬ All I Want for Christmas is YOU - plottwist

Ezerrel pörgött már tavaly ilyenkor Mariah Carey klasszikusa egy kis rappel megspékelve. Ez persze nem jelenti azt, hogy a dal eredeti verzióját elfelejtették a legfiatalabb generáció tagjai, sőt abból is találunk rengeteget a közösségi oldalán – akár már ebben az évben is.

Rockin’ Around the Christmas Tree (remixed)

@jamescharles

Welcome to the Sisters Christmas Party! 🎅🏻❤️ #fyp #christmas #HolidayBeat

♬ Tactical Christmas - Chivi 😘

Újabb karácsonyi klasszikus, remixelve! Brenda Lee népszerű Rockin Around the Christmas Tree tavaly karácsonykor robbant be, amikor egy TikTo-kihívással párosították A Taktikus karácsony a Call of Duty videójáték-sorozatból eredeztethető, és a taktikai gránát eldobását szimbolizálja. Ezt a trendet még az olyan nagy influenszerek, mint James Charles is követte.

You’re a Mean One, Mr. Grinch (Tyler The Creator)

@beasteater

Who did I get the best?...💀 @marcusolin @fashionnova (read bio)

♬ You're a Mean One, Mr. Grinch - Tyler, The Creator

Az utolsó tavalyi trend sokak kedvenc karácsonyi figurája, Grincs köré épül. Ehhez persze sokat hozzátesz a 2000-es években készült film, amelyben Jim Carrey fenomenális alakításában láthatjuk a karácsonyt gyűlölő zöld szőrmókot. A zene viszont az eredeti klasszikus Dr. Seuss Grinch rajzfilmből való, amelyhez Gen Z adott egy kis pluszt. Tavaly karácsonykor ez a sláger több mint egymillió videóban szerepelt. A TikTokosok ezeket a számokat a Grincs ihlette sminkekkel és ruhákkal dobták fel.

Ne hagyd ki!