Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években - ifaktor
Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".


A legutóbbi kijelentéséhez csak annyit fűznénk hozzá, hogy a 113 kilós LeBron James, vagy éppen a 120 kilós Rob Gronkowski rengeteg élsportoló és vágódisznó súlyban lévő társukkal együtt jót nevetnének ha ránéznének a magyar aerobikoktató kinézetére. Ezután pedig jöjjenek Schobert legutóbbi botrányos kijelentései.

Csak januárig kell visszamenni az időben, amikor a gulágot és Auschwitz-ot emlegette az elhízás kapcsán. A műsorvezető rákérdezett Norbinál, hogy mit gondol a pajzsmirigy betegségről, aki erre így reagált:

„Igazából ugye a pajzsmirigy is tudja azért szabályozni az anyagcserét meg a vízháztartást, 3-5 kilóért tud felelős lenni. De nekem egy orvos barátom mondta, hogy: Te láttál a gulágon vagy Auschwitzban elhízottat?"

Ezzel a kijelentésével végül is csak pár millió emberbe sikerült belerúgnia, akiket érzékenyen érint ez a téma, de végül akkor botrány nem kavart a dolog, aminek az oka az is lehet, hogy a kevésbé nézett Pesti TV-n volt a nyilatkozat.

Ezelőtt Norbi a szülő nőket sem kímélte, 2020 januárjában egy élő videóban beszélt a jó házasság titkairól, ekkor arra következtetésre jutott, hogy ha a nők a szülés után lefogynának, akkor sokkal kevesebb házasság menne tönkre.

„Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés."

Ezután a kijelentése után több hazai sztár is üzent Norbinak.

2017-ben a kémia tudását szerette volna megcsillogtatni a fitneszguru, amiből végül az az összefüggés jött össze neki, hogy kapcsolatba hozta egymással a cukrot és a kokaint. Az érvelése pedig az volt hogy a két molekula képlete nagyon hasonlít egymásra, ami nála leginkább azt jelentette, hogy szerepelnek ugyanolyan betűk és számok mindkettőben. Ha ezekből indulunk ki valószínűleg nem sokat kell majd várnunk, a következő botrányos Schobert kijelentéssel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!