Ezeket a kosarasokat utálják legjobban Amerikában - ifaktor

Egy amerikai felmérés alapján kimutatták, hogy melyik államban, kit nem látnak szívesen.


A Twitter helymeghatározását segítségül hívva, egy felmérés, a földrajzi adatok és különféle, előre betáplált, negatív kulcsszavaknak köszönhetően megmutatta, hogy Észak-Amerikában, mely államokban, mely kosarasokat utálják legjobban a szurkolók.

A kutatásban többek között ilyen kulcskifejezések voltak hogy: „Utálom LeBront", „LeBron szar". Ezeket pedig összesítették, majd lebontották. Több mint 70 ezer hashtag és twitter-poszt átfésülését követően kiderült, hogy LeBron Jamest utálják a legtöbben Amerikában, ez 24 államot jelent pontosan.

Őt követi Kyrie Irving 18 állammal, majd James Harden és Kevin Durant 3-3 állammal, a sort pedig Westbrook zárja 1-el.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy egy olyan sportoló, aki ennyi évet játszott már a profi ligában, többször lehet közutálat tárgya, mint bárki más. LeBron egyik, hanem a legnagyobb kritikusa, Skip Bayless, egy Twitter-posztban fejezte ki, egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy LeBron végzett az első helyen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Jamie Lee Curtis elmondta, 25 éves fia transznemű

Elmondása szerint rendkívül büszke anyukának tartja magát.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!