Ezekkel a sztárokkal lesz teli az új Jóbarátok széria - ifaktor
Jóbarátok sorozat szökőkút előtt átkarolva ülnek mosolyogva farmerben

18 világhírű színész és előadó fog vendégszerepelni a sorozatban. Nézzük kik is ők!


Nemsokára elérkezik a várva várt Május 27-e, amikor is a HBO Max-on újraindul a Jóbarátok klasszikus sorozata, ugyanazokkal a színészekkel, csak 17 év különbséggel. Itt egy kis ízelítő belőle

A legelső részt 1994. Szeptember 22-én indították útjára, a Warner Bros. égisze alatt. 10 évig ment a sorozat és napjaink végén kellemes kikapcsolódást nyújtott a sok élettanítás és nevetés amit a színészek tártak elénk részről-részre.

2004-ben azonban vége szakadt ennek a 10 éve tartó csodának és senki nem tudta lesz-e folytatás. Aztán az elmúlt 17 évben akkora vágyakozás alakult ki az emberekben a sorozat lehetséges folytatása iránt, hogy lépniük kellett a színészeknek. A legjobb dolog az egészben, hogy kivétel nélkül minden vállalta a folytatást az eredeti, 94-ben megjelent szereplők közül. Így tehát marad Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer is.

Azonban az új világgal, új hírességek is érkeztek. Ezek a hírességek pedig minden bizonnyal szerettek volna maguknak egy darabot ebből a csodás élményből, így az HBO a nagyérdemű tudtára adta, hogy ki lesz az 18 sztár, akik szerepelni fognak az új Jóbarátok részekben.

David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai

Ezekkel a nevekkel biztos találkozhatunk az új részekben és elmondhatatlanul várjuk, hogy újra a régi Jóbarátokkal együtt nevethessünk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!