Ezért állt bele egy TikTokker Forstner Csengébe - ifaktor
Forstner Csenge egy autóban ül fekete feliratos kabátban

A Los Angelesben élő, magyar származású influenszer, Forstner Csenge a TikTok-felületén is rengeteg, közel egy millió követővel rendelkezik, akiknek nap mint nap számos videót készít platformjára. Ezúttal azonban lehet, hogy túllőtt a célon, ugyanis egy hazai TikTokker nemtetszését fejezte ki Csenge egyik videójára.


Az ominózus videóban, ami kiverte Seres Samunál a biztosítékot, Csenge arról beszélt követőinek, hogy a boldogsághoz semmi köze annak, hogy hol élünk, mennyi keresetünk van vagy éppen milyen tárgyak állnak a rendelkezésünkre.

A probléma ott kezdődik a videóval, hogy Csenge mindezt úgy mondja, hogy a közel egymilliós követőtábora rendszeresen azt láthatja TikTok-oldalán, hogy milyen fényűző életet él a fiatal lány külföldön, amihez azért valljuk be, szükség van pénzre.

Így Samu reagált egy TikTok-videóban Csenge kijelentéseire, amiben megfogalmazta, hogy számára miért nincs az rendben, hogy a külföldi TikTokker ilyen videókat oszt meg hatalmas követőtáborával.

@seressamu

A boldogság nem csak döntés. És ez nagyon fontos. #magyarország #budapest

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!