Ezért érdemes Egyiptomba utazni Lolapatridge szerint - ifaktor
Lolapatridge zöld ruhában reggelizik piramisokkal a háttérben

Az egyelőre még tartó szigorítások miatt, nem sok helyre utazhatunk jelenleg hazánkból zökkenőmentesen. Lolapatridge elárulta, hogy miért is volt jó választás Egyiptom a koronavírus ideje alatt.


A népszerű utazó blogger már évek óta járja a világot és minden nyaralása lezártával beszámol követőinek élményeiről és elmeséli őszintén, hogy melyik csodálatos ország miért éri meg és miért nem.

A pandémia helyzet megnehezítette Lola munkáját, így csak az utóbbi pár hónapban bátorodott fel újra és most már ismét járja a nagyvilágot. Ezúttal Egyiptomról számolt be nekünk.

„Megérte Egyiptomba làtogatni covid idején? Nos, beoltva, negatív pcr teszttel utaztunk és mindenki másnak is negatív pcr tesztje volt, aki velünk ült a gépen. A városban nem mászkáltunk, a szállodában is szinte alig voltak, a személyzet minden biztonsági intézkedést betartott. Ami miatt Egyiptomra esett a választásunk, hogy lássuk a piramisokat turistabuszok tömkelege nélkül. Ez a kép, ami 12 körül készült (amikor már sok busz érkezett) megmutatja, mennyire egyedül voltunk. Csodálatos volt úgy felfedezni és körbejárni az egyetlen még fennmaradt építményt az ókori világ hét csodájából, hogy teljes egèszében gyönyörködhettünk benne, nyugodtan körbejárhattuk, elidőzhettünk, és nem kellett több ezer emberrel együtt nyomorogni, kerülgetni a tömeget, és percenként magyarázni a helyi árusoknak, hogy nem akarunk semmit venni"

- számolt be követőinek élményéről Lola.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!