Ezért fontos az ampullakúra! Szabó Doris elárulta - ifaktor
Szabó Doris ablak előtt áll

A népszerű arcesztétikai szakértő, Szabó Doris Instagram-bejegyzésében a szokásos szerdai tippsorozatának legújabb ajánlásával érkezett követőinek, ami nem másról, mint az ampullakúráról szól.


A tavasz megérkeztével nem csak a természetnek van szüksége megújulásra, hanem szervezetünknek és bőrünknek is. Doris erre adott egy remek tippet követőinek, ami nem csak a megújulásunkat segítheti.

Az ampullakúra ugyanis azon felül, hogy felfrissíti és táplálja a tél alatt picit megfáradt bőrünket, nagyszerű újdonságként is funkcionál, amit az arcunk sokkal jobban meghálál, mint a már megszokott krémeket.

Doris bejegyzésében részletesen leírta követőinek a kúra hasznos hatásait, amivel rengeteg nőnek segített ismét.

„Az ampullákról:
Közkedvelt trend ma az ampullakúra, nem véletlenül.
Bőrünk ápolása hasonlóképen működik, mint a testmozgás. Egy bizonyos mozgás fajta, vagy egy gyakorlat eleinte látványos hatást eredményez, majd eljön a pont, amikor valamiért nem érezzük már a maximális hatékonyságot. Ilyenkor az történik, hogy az izomzat megszokja a terhelést, kénytelenek vagyunk változtatni, például ugyanazt az izmot más módon mozgatni. Milyen csodálatos az emberi szervezet igaz?!
Nos, a bőr is hasonlóan működik, egy bizonyos krém egy ideig kedvencünk lehet, majd úgy érezhetjük, mintha már nem hozná a várt eredményt. Azt szoktam mondani, hogy a bőrt is néha be kell csapni. Olykor el kell venni picit, vagy kell adni valami olyasmit, amit csak alkalmanként tapasztal.
Erre tökéletes lehet például egy ampullakúra.
Minden jótékony, feltöltő hatása mellett, picit talán a lelkünkre is jó hatással van. Hiszen minden nap várni fogjuk, hogy feltegyük. Ez a fajta rendszeresség, a minden nap eleme, ha csupán erre a rövidke időszakra is, de nyugalmat hozhat számunkra"

– olvashatjuk Doris bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!