Ezért házasodott össze Hédinke és párja - ifaktor

Akik régebb óta követik a népszerű vloggert, Hédinkét, már tudhatják, hogy párjával igen régóta együtt élnek, szeretetben és békességben. Úgy érezték, hogy itt az ideje komolyabb szintekre emelni kapcsolatukat.


Hédinke és férje Soma, legújabb YouTube-videójukban meséltek az esküvőjükről, amiben azt is elárulták, hogy számukra nem a házasság intézménye volt a fő oka annak, hogy egybekeltek. Mondhatni, hogy teljesen hirtelen jött ötlet volt az esküvőjük.

Az influenszer azt is elárulta videójában, hogy ingatlant szeretnének vásárolni, amihez a legnagyobb segítség, ha összeházasodnak, hiszen sokkal kedvezőbb hitelhez juthatnak így a párok.

A páros Instagram-oldalán is láthatunk gyönyörű fotókat az esküvőjükről.

Gratulálunk a fiatal házasoknak és sok boldogságot kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!