Ezért irigyli Stohl András feleségét Gabriela Spanic - ifaktor
gabriela spanic a tv2 dancing with the stars színpadán

A híres venezuelai színésznővel a TV2 Dancing with the Stars című műsorában találkozhatnak újabban a magyar rajongók. Mindenki Paulája és Paulinája most elárulta: vonzódik a magyar férfiak után, Stohl András feleségét pedig kifejezetten irigyli.


Gabriela Spanic egy produkciójuk után elegyedett beszélgetésbe Stohl Andrással, miközben igéző pillantásokat vetett a műsorvezetőre.

„Ne nézz így rám… Úgy nézel rám, hogy egyszerűen elolvadok tőle. Te maga vagy a tűz!"

– reagált rá Stohl András.

A szappanoperák hősnője egyébként évek óta egyedülálló, úgy véli: a magyar férfiak sármossága a latin szépfiúkéval vetekszik.

„Többször jártam már Magyarországon, de eddig nem tűnt fel, hogy ilyen helyesek a magyar pasik. Bevallom, alaposan meglepődtem, amikor megérkeztem és találkoztam néhánnyal. Eddig úgy voltam vele, hogy a latin pasiknál nincs dögösebb, de most már látom, hogy a magyar férfiak méltó versenytársaik. Örök szingli vagyok, de igazából nem zárkózom el a szerelemtől. Ha pedig a pasi magyar, akkor még kevésbé"

– nyilatkozta a Borsnak Gabriela, aki Stohl Andrást nagyon profi műsorvezetőnek és kifejezetten vonzó férfinak tartja.

„Mindig jól érzem magam a társaságában, őszinte leszek: irigylem a feleségét"

– árulta el.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!