Ezért jó környezettudatosnak lenni Vászonzsákoslány szerint - ifaktor

Öko harcosként és aktív környezetvédőként a legtöbb kérdés, ami Antal Évával, azaz a Vászonzsákoslánnyal szembe kerül, az az, hogy nehéz-e hosszútávon fenntartani ezt a fajta életformát.

Éva Instagram-oldalán válaszolt most erre a leggyakrabban feltett kérdésre követőinek, amiben egyértelműen kifejti, hogy ha van miért küzdeni, akkor nincs akadály.

Jelen esetben egyértelműen van, hiszen a bolygónkat próbáljuk megóvni és magunkat is, hogy még élhető legyen számunkra és unokáink számára is hosszú éveken át.

Éva bejegyzéséhez egy remek fotót is megosztott követőivel, melyen egy erdőben ülve láthatjuk, ezzel is utalva arra, hogy a környezetünkért és erdőinkért nincs elég nagy áldozat.

„Sokszor kérdezik tőlem: mennyire nehéz környezettudatosnak vagy vegánnak lenni? Mindkettőre azt tudom mondani, hogy ha van egy cél és tisztában vagyok azzal pontosan miért küzdök, mit szeretnék elkerülni, egyáltalán nem nehéz. Sőt! Onnantól kezdve nem is tudom másképp elképzelni az életet, a másik út nem opció"

– olvashatjuk Éva bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!